GATAVOT

Šokolādes popkorns ar jūras sāli

Vienkārši un ģeniāli
4 personām
Pagatavošanas laiks — 
20 min
Vegānisks
4 personām
PAgatavošanas laiks:
20 min
Vegānisks

Es šodien izdomāju, ka tuprmāk uz kino ņemšu līdzi savu popkornu. Laikam jau tā nedrīkstot, bet šis ir simtreiz lētāk un veselīgāk un arī garšīgāk.

  • Kokosriekstu eļļa (tik, lai noklātu katla dibenu, man vajadzēja 3 ēdamkarotes)
  • 150 g popkorna graudu
  • 100 g tumšās šokolādes
  • Jūras sāls pēc garšas
  • Palielā katlā liec kokosriekstu eļļu un izkausē.
  • Pievieno popkornu un gaidi, kas sprāgs.
  • Sakapā šokolādi.
  • Ņem popkornu no uguns nost tad, kad starp popkorna sprakšķiem intervāls kļuvis kādas 5 sekundes.
  • Ber bļodā popkornu un uzreiz pārber pāri sakapāto šokolādi un kārtīgi izmaisi, lai šokolāde izkūst pa visu popkornu.
  • Beigās pievieno sāli un atkal izmaisi.