GATAVOT

Kukurūza

Viss ģeniālais ir vienkāršs
2 personām
Pagatavošanas laiks — 
15 min
Vegānisks
2 personām
PAgatavošanas laiks:
15 min
Vegānisks

Katrīna palūdza, lai uztaisu ko garšīgu. Kamēr gatavoju savas necilās pusdienas, virtuvē ienāca Bens. Sarunas gaitā viņš pavaicāja: "How is corn in latvian? ", uz ko atbildēju —Ku-ku-rū-za.
Kukurūz! Hahaha! Hahaha.
Izrādās, ka amerikāņiem vārds "kukurūza" šķiet galīgi smieklīgs. Sava daļa taisnības viņiem ir.
— Aigars

  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 kukurūzas vālītes
  • Sauja ar pētersīļiem vai koriandru, vai dillēm
  • 2 laimu sula
  • Sāls un pipari
  • Olīveļļu pannā.
  • Apcep kukurūzu līdz tā it zeltaini brūna un nedaudz apdegusi (10-15min).
  • Kamēr cepas, sakapā zaļumus.
  • Pēc cepšanas saliec kukurūzu uz šķīvja, pārkaisi ar sāli un pipariem, apber to ar zaļumiem un uzspied laima sulu.