GATAVOT

Fūdž

Netīri un garšīgi
4 personām
Pagatavošanas laiks — 
1H
Vegānisks
4 personām
PAgatavošanas laiks:
1H
Vegānisks

Šī ir mana pēdējā recepte. Ar jauno nedēļu atgriežos darbā, un atstāšu krustnagliņu Katrīnas rokās. Bet vēl pēdējā epizodē vēlējos uztaisīt ko negantu, un pateikt paldies lieliskiem draugiem, kuri mūs ir atbalstījuši — Mjau ar saviem superīgajiem šķīvjiem un Karl Walter ar apbrīnojamo nazi. Abi šie lieliskie cilvēki veido fantastiskas lietas (pat vēl superīgākas par krustnagliņš), un, ja Ziemassvētku dāvanu saraksts vēl nav pilns, tad noteikti ir vērts tajā ielikt ko labu no abiem šiem zīmoliem.
Tiksimies pie nākamā mūsu bērna dzimšanas.


— Aigars Mamis

  • Šokolāde (2 tāfelītes)
  • Kokosriekstu piens (2/3 bundžiņas)
  • Sāļie zemesrieksti (uz aci)
  • Izkausē katliņā šokolādi ar kokosriekstu pienu (var pielikt klāt vēl pāris piles ar vaniļas ekstraktu).
  • Ielej izkausēto masu traukā, kurā ieklāta follija. Pārber pa virsu sāļos zemesriekstus, un liec ledusskapī atdzesēties uz vairākām stundām.