Šo cepumu recepti uzgāju interneta dzīlēs, kad meklēju variantus, kā iztērēt ieraugu, kas palicis pāri pēc skābmaizes cepšanas. Jo kaut kā sirdsapziņa neļauj to atdot miskastei, tad jau labāk iecept cepumos, vai ne? Un šie sanāca izcili – pavisam nedaudz kraukšķīga āriņa un mīksts viducis. Un, protams, šokolādes gabaliņi vienmēr visu padara maksimāli garšīgu.
Ja Tu nenodarbojies ar skābmaizes cepšanu un ierauga štellēm, neraizējies – ieraugu šeit droši vari arī nelikt. Cepumi tāpat sanāks fantastiski. Un, ja arī vārds "tahini" Tev liek šo recepti jau izmest pa logu, tad uztraukumam nav pamata – tahini ir nekas cits kā sezama sēklu pasta, un to nu jau var nopirkt teju katrā pārtikas veikalā. Tas piešķir cepumiem tādu forši riekstaini grauzdētu garšu. Ja nu Tavā piemājas veikalā tahini tomēr neatrast, tad droši aizvieto to ar citu riekstu sviestu, piemēram, zemesriekstu vai mandeļu.
Oriģinālo recepti vari atrast šeit.