Labākās vegāniskās kūkas, manuprāt, ir tās, par kurām nekad nevarētu pateikt, ka tās ir vegāniskas. Un šī plūmju kūka ir tieši tāda. Pufīga, sulīga, ar lielisku skābās un saldās garšas līdzsvaru. Zvaigzne, protams, ir karamelizētā plūmju kārta, bet arī pats biskvīts ir uzmanības vērts. Ja godīgi, pati neticēju, ka vispār kaut kas labs tur sanāks. Bet te nu mēs esam – kūka ir nonākusi līdz blogam un šoruden mūsmājās būs uz repeat.
Lai gan esmu visēdāja, man joprojām patīk paeksperimentēt ar dažādiem produktiem, un šoreiz tapa kūka bez piena produktiem un olām. Bet, ja Tev tas nav aktuāli, droši izmanto klasiskos piena produktus un olas, ko esmu norādījusi pie produktu saraksta.
Meklējiet rokā zilās plūmes, un lai šoruden plūmju kūkas top katrā mājā!
Plūmju kārtai:
Kūkai: